perjantai 28. tammikuuta 2011

5-vuotiaalle prinsessalle

Jenni-prinsessa täytti vuosia ja toivoi syntymäpäivilleen kakkua, jonka välissä on banaania ja jonka päällä on itse valittu Tuhkimo-koriste. Kyllähän siinä oma sisäinen pikkutyttö heräsi kun pääsi värjäämään kermaa ja sokerikuorrutetta vaaleanpunaisiin sävyihin. Mummun ja papan sekä Jennin syntymäpäiväjuhlat sattuivat samalle sunnuntaille, joten kukkiin käytin samoja muotteja.







Päällinen ja kukat sokerikuorrutetta ja pursotukset tavallista ja pastavärillä värjättyä kermaa. Väliin tuli toiveen mukaan banaania ja omenahilloa. Prinsessa oli kakkuunsa oikein tyytyväinen.

Mummun ja papan syntymäpäiville

Tämän kakun tein mummun ja papan yhteissynttäreille. Isovanhemmilla kun on vain vajaa vuorokausi ikäeroa. Kukkien tekoon meinasi tulla stoppi, kun confetti oli mennyt kiinni tuntia aikaisemmin kuin muistin ja kukkamuotit jäivät saamatta. Onneksi on olemassa ystäviä joilla on samoja innostuksen kohteita ja sain muotit lainaan ihanalta Miralta.








Kukat ja kakun päällinen ovat sokerimassaa, jotka onneksi sain Koivukylän citymarketista (jossa oli muuten todella laaja valikoima myös marsipaania ja elintarvikevärejä). Pursotuksissa kermaa jossa hieman maitorahkaa joukossa. Väliin tuli hyvin pelkistetysti vadelmia.